❤ our annivesary ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ LOVE STORY ❤

Daisypath Anniversary tickers

❤since suhilary.blogspot has been created..

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, October 19, 2011

Weddin my Besties~intanorazam @ Kuantan

Hye gurls.....
As everybody know,,byk sgt wedding in Oct kan??I regret sgt2 x dpt nak g wedding my besties si gojes azam@intan, last  two weeks..when I see the picture..homaigod..It's dream come true wedding..everytin is sooooo shweeeettt...I love every single thing about her weddin and I know every single thing itu adalah titik peluh azam...berbaloi2!!

Tp last weekend I dpt gak g wedding azam wit my Love fionce..hehe eventho mjlis belah laki pon x per lah...
Once i tgk azam, Im speechless felt like crying seriously,,but I'm not!cover la..make up tebal..hihihi..
sampai gak hajat I nak g weddin azam,,I swear to god I mmg x leh tdo koz  mis wedding dia tau..now lega sgt2..n ske sgt2 eventho dpt jumpe azam kejap je..n gamba pon seketol  je..itu  pun abg syg amek kan...

cantik kan??berseri2 kan??I plak peluh2 nak cair mekap tahan panas...x tau la mcm mane nanti jadi pengantin.SUE!! I wish tat I can be as pretty as her during my big day nanti..eee x saba nye nak kawennnnnn..baju nikah i sebijik kaler bju azam tau...

nie gamba I bler jumper azam..macam nak nanes kan??emo je kan??nie I amek kat blog azam...My hubby ade tercelit ctet kat blkg I yg rambut spikey tuh..hihihi.
Azam is a very spesel fren of mine...She is one of a kind...I thot I left Kuantan for good and will never return..
but,THESE are the small pieces left in my heart...
She is my hsemate yg sgt best tat thot me byk sgt about life yg I x pnh tau..
She has a very kind heart, and pandai masak!abes la Sari gemok pasnie!.
same goes to my other hsemate kat Kuantan..cik Rose...Dowg telah gv me semngat bekobar2 utk meralisasikan our dream wedding jd kenyataan eventho kte nie bkn artis!
and not forgotten azam n rose train i jd bini org!hehe blaja masak..n plg best I blk KL wajib msk smbl ikan bilis ijau meletop tuh!ohh,,windu plak kat dowg!!
Cam x caye je tgk azam da slamat jd isteri org kan???hehe..pasni Rose plak..pastu I!InsyaAllah...
Doa I untuk kwn I yg sweet sgt nie..Semoga Azam n Sari Diberi ketabahan mengahdapi suka duka berumah tangga dan bahagia selama-lama-lama nya!!

Since Azam je da halal, n we both x halal lg, x leh la g kuantan tu ske2 je nak holiday sewa hotel,,
darah manes la katakan,nak balik hari cam x best kan?so afta makan Ana Ikan Bakar Petai (Wajib Ok! eventho da kenyang makan kat kenduri Azam!)Oh ye makan kenduri azam mmg best! nasik dier mmg I ske gler..n bole x, nak blk baru kitorang perasan kitorang mkn kat kemah perempuan sahaja!baru tnampak signboard kemah pompuan laki asing!!haha,,patot la smua pndg pelik n makcik2 jer kat kemah kitowg..hahahaha

Then pas beli kopok leko smuer da kenyang mkn sotong calamari ana ikan bakar petai..then kitowg g umah newly weds sedara my Love,,kebetulan dok kat mentakab, pahang,,dowg baru jer dpt baby,so kitowg nk melawat baby dowg merangkap nk tompang tdo free,,,hihihi..

Sweet x gamba nie??Best tau baby Mawi n Ina,,name dier baby ain..chumey n plg best x byk ragam,,x nanges pon..tau la i nie phobia ctet ngn baby,,tatot sgt baby nanges,,tp ngn Ain nie mcm ada chemistry plak..mmg berkepit je i ngn baby ain nie..hehe..first time dpt jage baby,,n baby tu senyap jer..
n bler tgk gamba nie..HOMAIGOD..Suhailla!!!please workout!!!u look like a mother of three!!!Oh NOOO!!!


4 comments:

intan said...

sue, baru baca blog ko!

sangatlah terharu tau dengan apa yang ko tulis, meh hugsssss sikit!!

sue , i love u, whatever happen, kite tetap bbf tau!! nanti aku gi kl aku singgah damansara k~

Liya Laa said...

Hai sue. Mcm sy nampak awak mase wedding K.Intan tue. Tak tahu pulak blogger. Kalau tahu, cnfm bergambar :D

♥SuHiLaRy♥ said...

Azzaaamm!love u too..bbf forever okies..<3

♥SuHiLaRy♥ said...

Hye liya...
ha ah..klu knl mst bgambar kan??
xper2..next time lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...