❤ our annivesary ❤

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

❤ LOVE STORY ❤

Daisypath Anniversary tickers

❤since suhilary.blogspot has been created..

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, March 5, 2011

♥my first award♥

Hey gurls...
today saturday I bgn awal ok,,my HubBee.2.be call tetiber excited citer pasal kawen..
saturday ok..nak tido.................
tup2 x da letrik...argghh ..tensen..terpakse gak bgn pagi..
all of sudden bkk blog ada award plak for me..
Thnks to kitakesitu (what was ur real name eh?sorry,,lpe nk tanye)


appreciate it so much.. =)

7 things about me?....

1. my face.
first time klu anybody tgk my face akan ckp I sombong,,kerek,,and garang (muka ala queen control)..opposite gler mke dgn my hubBee.2.be mke baik gler,,baby face..mcm I slalu control dia..
kebanaran= tidak sama skali..
I sgt manjer sebenarnye..I x boleh org nak berkasar dgn I..mmg I cpt kecik hati..x kesah la sape..

2. DEGIL..
yup2 I mmg degil,,If I want something,,I must get it no matter what,,x kesah ngn mama ke papa ke bf ke..klu i ckp nak,,i nak la,,sian cik HubBee.2 .Be..saba ye syg,,u must accept me,the way I am.btul kan sayang?

3.MUKA LURUS BENDUL..siyes,,I'm not kidding..
klu I x tau,,muka I blur..
klu I suka,,muka hepi gler ada glow gitu,,
Klu marah??muka bengis gler..
Klu I x suka,,hmm better not to c my face at all!! ( I pernah 1 time x ske ngn bf Bestfren I,,I bole x pasan muka I mcm mana,,sampai dia ckp ngn my bestfren "eh,,ela tu mcm x ske je kat I?"...mmg lah sape nak ske dgn jantan yg main kayu tiga ngn besfren I??HALOO??)
Klu I merajuk mmg dan2 muka ak moncong..haha..
org2 kesayangan I mmg da besa dah ngn perangai I..
so sng je nak tau! ;-p
my face can't hide my true feeling...

4. OBSESS..
yup mmg I Obsess,,Just like the OUR 1st LOVE SONG..Obsession..
I am the type klu ska sumtin mmg I obsess,,ske bende tuh je la..x der mender lain..
contoh nye..my Love..I mmg da fall in love gila ngn dia..mmg smpai laaa I gler kat dier..nasib baek same2 gler kat masing2,,klu x,,meroyan aku!!haha
mender lain..mcm Hilary Duff, Hello Kitty, Pink, Guess,,Paris Hilton,,Victoria secret,,espadrilles,,wedges,,blog/buble tea Honey dew,,strawberry dip coklat..and jus alpukat!!
mende tuh je lah ak nak,,x der mender lain dah,,setia pada satu..hehe =p

5. ONE LOVE...
yes..I x penah ada BF lain selain Mohamad Afiq Abd Talib..Mmg I heart u sgt..I x leh nak terima owg lain da..u lah my Puppy love,,monkey love,,true love,,forever n ever love..hope that our love story will happily ever after!! amin....

6. How I look,, Opposite with my attitude...
First impression klu org tgk I misti x caye gler ak nie bdk Biochem,,yg smuer nerd gler tuh,,act,,ak mmg nerd,,cuma x pakai spek tebal n ske melawa..
mmg pelik ak nie,,slalu org mcm ak nie siyes baca buku,,nak mekap pon x sempat..Aku??aku suker gler kecantikan!!siyes obsess!!ak x mcm bdk2 kelas ak,,ak ske ckp pasal fesyen,,mekap,,botox,,smua lah,,tp mmg lain dr org lain...haha
Hot Scientist??ada ka??haha
sexy2 ak,,smuer x cayer ak x club,,x pandai nari,,keras mcm kaayu,,x smoke,,x wild,,smuer lah gejala2 yg sewaktu dengannya,,cuma masalah ak,,ak ske pakai sexy n daring,,hentah lah...
*dun judge a book by it's cover*

7. CITA2 PELIK..
yup2,,cita2 ak mmg pelik,,smua org gelak kan ak...cita2 ak,,ak nak buat botox ak sendiri,,
means tat sumtin yg x harmful mcm botox,,(botox bahaya ok,,cek my previous entry)
Ak nak smuer org dlm dunia nie cantik,,x da masalah kne tinggal laki ke ape,,ak nak smua org yakin ngan diri sendiri,dan sentiasa kekal cantik!!

So many thing nak share,,x pe lah,,nanti2 lah tgu award lain! ahaks!
So to keep the cycle,,this awards goes to...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...